Taidegalleria

Tervetuloa taidegalleriaan. Täällä näet vilahduksia ja välähdyksiä Latvarellin Pauliinan maalauksista. Latvarelli ottaa vastaan myös tilaustöitä, joten ota yhteyttä jos sinun seinältäsi puuttuu pala luontoa, ihmistä, eläintä tai voimaa. Osa gallerian töistä on myös omaa kotia vailla ja valmiina muuttomatkalle sovittuun hintaan. Latvarellin työt tehdään aina rakkaudella, väreillä ja ronskilla otteella.

Uusimmat työt näet parhaiten Instagramin kautta, jota päivitetään reaaliajassa @latvarelli. Voit myös klikata itsesi Latvarellin Instaan alla olevan kuvakkeen kautta.

Jos tilaustyö pyörii mielessäsi, mutta hinta mietityttää, tässä hinnoista yleisesti. Hinta määräytyy aina työn yksityiskohtaisuuden, koon ja tekniikan – eli työmäärän ja materiaalien hinnan mukaan. Pienet – keskikokoiset paperille toteutettavat maalaukset, jotka ovat aiheeltaan yksinkertaisia, asettuvat yleensä hintahaarukkaan 70-120e. Suuret paperille toteutettavat akvarellit ja mustemaalaukset (sivujen mitat jossain välillä 50cm-80cm) asettuvat yleensä haarukkaan 150-250e. Maalauspohjille toteutettavista suuremmista töistä kannattaa kysyä erikseen. Hinnat eivät pidä sisällään postikuluja. Työt laskutetaan ennen postitusta sähköisesti toimitettavalla laskulla tai verkkokaupan kautta. Asiakkaalla on oikeus nähdä ja hyväksyä tilauksen toteutus ennen maksua ja toimitusta. Pienet ja keskikokoiset tilaukset voit nyt myös tilata Latvarellin verkkokaupasta, johon voit astua tästä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: