Latvarellille tapahtuu

Täällä voit tarkastella tehtyjä, tulevia ja olevia tapahtumia. Muista että Latvarelli voi saapua myös erilaisten ryhmien iloksi ympäri Pirkanmaata! Ota yhteyttä, jos haluaisit päästää luovat voimanne valloilleen luontoympäristössä.

TALVI JA KEVÄT 2021
Pirkanmaalla vallitsevien koronarajoitusten vuoksi Latvarellikin toimii vain korkeintaan 10 hengen ryhmissä, tämän vuoksi avoimet kurssit ja tapahtumat odottavat lempeämpiä aikoja. Tilaustöitä ja ohjauksia pienemmille yksityisryhmille voi kysellä normaaliin tapaan. Latvarelli toimii vain terveys ja turvallisuus edellä: Palveluihin voi osallistua vain terveenä, turvavälit ja maskit huomioiden.
Voimatassu Oy:n kanssa toteutettu lyr-toiminta jatkuu normaalisti.
Voimavaunun tapahtumista tiedotetaan erikseen Voimavaunun Facebook-sivuilla ja netissä. Klikkaa itsesi sivustoille tästä.
Latvarelli kasvattaa vuonna 2021 yhteistyötään Voimatassu Oy:n kanssa ja Voimatassun uusiin Tampereen Kalevan toimitiloihin syntyy aivan uudenlaisia luontotaideiltoja pienille ryhmille sekä avoimin ovin kunhan rajoitukset puretaan. Suunnitteilla on taideiltoja, Green Care -henkisiä koulutuksia työporukoille, erityisryhmien työpajoja ja luovia synttäreitä koululaisille. Jos joku näistä kutsuu juuri sinua, niin nakkaa viestiä ja vertaillaan kalentereita!