Latvarellille tapahtuu

Täällä voit tarkastella tehtyjä, tulevia ja olevia tapahtumia. Muista että Latvarelli voi saapua myös erilaisten ryhmien iloksi ympäri Pirkanmaata! Ota yhteyttä, jos haluaisit päästää luovat voimanne valloilleen luontoympäristössä.

KESÄ 2021
Latvarellin toiminta alkaa jälleen avautua kylmän kauden jälkeen. Luvassa on uudenlaisia taidetyöpajoja etenkin lapsille ja nuorille, myös luonnossa.
MIELIKUVITUSPIIRTÄMINEN -työpaja 12-14 -vuotiaille nuorille.
22.7.2021 klo 16-19, osoitteessa Kaskitie 10. Tervetuloa hauskaan työpajaan, missä rikotaan totuttua tapaa piirtää, venytetään vähän mielikuvitusta ja pidetään hauskaa. Hinta 20e, sisältäen materiaalit. Ilmoittautumiset sähköpostitse pauliina(at)latvarelli.fi. Latvarelli on mukana Tampereen Nuorisopassissa, joten se käy myös maksuvälineenä siihen oikeutetuille. Ilmoittautumiset 16.7. mennessä. Ei vaadi aiempaa harrastustaustaa.
MIELIKUVITUSMAALAAMINEN -työpaja 12-14 -vuotiaille nuorille.
29.7.2021 klo 16-19, osoitteessa Kaskitie 10. Tervetuloa työpajaan, missä märkä väri leviää epätavallisilla tavoilla. Maalataan porukalla rennosti ja opitaan uusia kikkoja. Hinta 20e, sisältäen materiaalit. Ilmoittautumiset sähköpostitse pauliina(at)latvarelli.fi. Latvarelli on mukana Tampereen Nuorisopassissa, joten se käy myös maksuvälineenä siihen oikeutetuille. Ilmoittautumiset 23.7. mennessä. Ei vaadi aiempaa harrastustaustaa.
Voimatassu Oy:n kanssa toteutettu lyr-toiminta jatkuu normaalisti sopimuskaudella 2021.
Voimavaunun tapahtumista tiedotetaan erikseen Voimavaunun Facebook-sivuilla ja netissä. Klikkaa itsesi sivustoille tästä.
Latvarelli kasvattaa vuonna 2021 yhteistyötään Voimatassu Oy:n kanssa ja Voimatassun uusiin Tampereen Kalevan toimitiloihin syntyy aivan uudenlaisia luontotaideiltoja pienille ryhmille sekä avoimin ovin. Suunnitteilla on taideiltoja, Green Care -henkisiä koulutuksia työporukoille, erityisryhmien työpajoja ja luovia synttäreitä koululaisille. Jos joku näistä kutsuu juuri sinua, niin nakkaa viestiä ja vertaillaan kalentereita!