Latvarellille tapahtuu

Täällä voit tarkastella tehtyjä, tulevia ja olevia tapahtumia. Muista että Latvarelli voi saapua myös erilaisten ryhmien iloksi ympäri Pirkanmaata! Ota yhteyttä, jos haluaisit päästää luovat voimanne valloilleen luontoympäristössä.

TALVI 2022
Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi säännöllistä ryhmätoimintaa ei voida järjestää, satunnaisia työpajoja ja yksityisten ryhmien ohjattuja pajoja voidaan järjestää rajoitusten mukaisesti.
Voimavaunun tapahtumista tiedotetaan erikseen Voimavaunun Facebook-sivuilla ja netissä. Klikkaa itsesi sivustoille tästä.
Latvarelli jatkaa vuonna 2022 yhteistyötään Voimatassu Oy:n kanssa. Suunnitteilla on taideiltoja, Green Care -henkisiä koulutuksia työporukoille, erityisryhmien työpajoja ja luovia synttäreitä koululaisille. Erityisesti vuonna 2022 kehitämme Green Care -menetelmiä ammattilaisten työkalupakkiin joihin voi tulla tutustumaan tilausryhmänä, tiedustelut näistä Voimatassu Oy:n kautta. Jos joku näistä kutsuu juuri sinua, niin nakkaa viestiä ja vertaillaan kalentereita!